Loading Events

Σας ενδιαφέρει ο τομέας των Επικοινωνιών; Θέλετε ν’ ακολουθήσετε σπουδές , ή να εργαστείτε σε κλάδους που έχουν σχέση με τα ΜΜΕ, τη  Δημοσιογραφία, την Παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού και τον Κινηματογράφο;

Αν η απάντηση είναι θετική, τότε το Ινστιτούτο Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (ΙΜΜΕ) σας δίνει τη δυνατότητα να σχηματίσετε μια σφαιρική εικόνα του αντικειμένου και των συναφών κλάδων σπουδών μέσα από ένα δεκαπενθήμερο πρόγραμμα καλοκαιρινού ολοήμερου σχολείου, από την 1η μέχρι τη 15η Ιουλίου του 2016.

Τα μαθήματα και η πρακτική εξάσκηση θα γίνουν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας υπό την επίβλεψη των Καθηγητών του Τμήματος Επικοινωνιών και των έμπειρων τεχνικών της Μονάδας Οπτικοακουστικών εγκαταστάσεων (Mediazone) του Πανεπιστημίου.

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει να είναι κυρίως μαθητές 14-17 ετών Δημόσιων ή Ιδιωτικών σχολείων.  Τα μαθήματα θα γίνουν στην ελληνική γλώσσα.

Συνολικό κόστος συμμετοχής: €140

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες όπως καταβάλουν το κόστος συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό του ΙΜΜΕ.

Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του ΙΜΜΕ είναι:

  • Όνομα Τράπεζας: Τράπεζα Κύπρου
  • Όνομα Δικαιούχου: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (INSTITOUTO MESON MAZIKIS EPIKINONIAS)
  • Αριθμός λογαριασμού είναι 018601002325
  • IBAN: CY4600200186000000100232500.

Θερμή παράκληση: Για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής στο πεδίο «πληροφορίες» να δηλώνεται το όνομα του μαθητή.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αίτησης αποταθείτε στην ιστοσελίδα του ΙΜΜΕ, www.imme.unic.ac.cy, στο facebook www.facebook.com/immesummerschool, στο τηλέφωνο 22842230 ή στο [email protected]

Για να υποβάλετε την αίτηση μέσω διαδικτύου κάντε κλικ ΕΔΩ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Share This Story, Choose Your Platform!