CYPRUS, Nicosia : A woman sheds tears during a protest infront of Presidential Palace in the Cypriot capital Nicosia on March 27, 2013. A noisy crowd of about 1,500 staged a march through Nicosia to protest a eurozone bailout deal which delivers a major hit to big bank depositors and will see thousands left jobless. AFP PHOTO / YIANNIS KOURTOGLOU

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΙΜΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ

Το Ινστιτούτο Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (ΙΜΜΕ) σας υπενθυμίζει ότι την Πέμπτη και Παρασκευή  (07-08/4/2016) διοργανώνει  διήμερο συνέδριο με θέμα «Ο Μάρτης που άλλαξε την Κύπρο».

Στο επίκεντρο του συνεδρίου  που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο UNESCO θα βρεθούν τα γεγονότα που προηγήθηκαν αλλά και ακολούθησαν της απόφασης του Eurogroup της 15ης του Μάρτη του 2013, όπως επίσης και ο τρόπος που αυτά παρουσιάστηκαν από τα ΜΜΕ.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας του συνεδρίου (18:00-21:00) βασικός ομιλητής θα είναι  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης , ενώ  στο πρώτη συζήτηση που θ’ ακολουθήσει θα λάβουν μέρος  δύο πρώην υπουργοί οικονομικών  – οι κύριοι Κίκης Καζαμίας και Μιχάλης Σαρρής, όπως επίσης και ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου Σταύρος Ζένιος.

Κατά τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου, την Παρασκευή το πρωί,  θα γίνουν ανακοινώσεις και παρουσιάσεις Ακαδημαϊκών και ειδικών ερευνητών τόσο από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, όσο και από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.

Περισσότερες πληροφορίες  κάντε κλικ ΕΔΩ.