Καλοκαιρινό Σχολείο (Summer School)

Το Ινστιτούτο Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας διοργανώνει καλοκαιρινό σχολείο ( Summer School) κυρίως για μαθητές 14-17 ετών  δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων.

Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει στους μαθητές την ευκαιρία για υγιή και δημιουργική απασχόληση κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και επιπλέον να τους φέρει σε επαφή με τον κόσμο της δημοσιογραφίας, των πολυμέσων, των κοινωνικών δικτύων και γενικά των σύγχρονων επικοινωνιών.

Το σχολείο θα λειτουργήσει στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και σ’ αυτό θα διδάξουν καθηγητές του Τμήματος Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, όπως επίσης προσοντούχοι ειδικοί επιστήμονες που στελεχώνουν την τεχνική μονάδα Mediazone του Πανεπιστημίου. Η εκπαίδευση των μαθητών θα διαρκέσει δεκαπέντε μέρες (01/07/2016 – 15/07/2016) και θα έχει τόσο θεωρητικό, όσο κυρίως πρακτικό χαρακτήρα.

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα ν’ αναπτύξουν τις ικανότητες τους και να ετοιμάσουν μαζί με τους εκπαιδευτές τους ειδικές εργασίες που σχετίζονται με το αντικείμενο της εκπαίδευσης. Τα μαθήματα θ’ αρχίζουν στις 08:00 το πρωί και θα ολοκληρώνονται στις 15:30 το απόγευμα. Όπως φαίνεται και στο επισυναπτόμενο ωρολόγιο πρόγραμμα, τα παιδιά θα έχουν χρόνο για ολιγόλεπτα διαλείμματα, όπως επίσης και χρόνο για γεύμα στο εστιατόριο του Πανεπιστημίου.

Το συνολικό κόστος συμμετοχής στο Καλοκαιρινό σχολείο ανέρχεται στα €140 ανά άτομο.

Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες όπως καταβάλουν το κόστος συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό του ΙΜΜΕ.

Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού του ΙΜΜΕ είναι:

  • Όνομα Τράπεζας: Τράπεζα Κύπρου
  • Όνομα Δικαιούχου: ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (INSTITOUTO MESON MAZIKIS EPIKINONIAS)
  • Αριθμός λογαριασμού είναι 018601002325
  • IBAN: CY4600200186000000100232500.

Θερμή παράκληση: Για σκοπούς καλύτερης οργάνωσης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας πληρωμής στο πεδίο «πληροφορίες» να δηλώνεται το όνομα του μαθητή.

Για υποβολή αίτησης μέσω διαδικτύου κάντε κλικ ΕΔΩ.

Μπορείτε να βρείτε την περιγραφή και το πρόγραμμα του Καλοκαιρινού Σχολείου ΕΔΩ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ